23948sdkhjf

IKM Inspection vant pris for årets kontraktør

Hvert år utdeles «Årets kontraktørpris» av Esso-raffineriet på Slagentangen, dette for å gi heder og ære til det firmaet som har utmerket seg mest i løpet av det siste året.

Raffineriets ledelse har nedsatt en gruppe som er ansvarlig for å sammenstille HMS erfaringer fra de aktuelle firmaene. Her vektlegges blant annet verktøy og utstyrsstandarder, engasjement i fra ledelsen, orden, ryddighet, holdninger og kvalitet på jobbutførelse.

I løpet av 2020 har IKM Inspection levert 9506 arbeidstimer på raffineriet på Slagentangen. De får mye skryt for effektivitet, serviceinnstilling og fleksibilitet. I evalueringen står det at gjengen i fra IKM Inspection har bistått i arbeidet med å holde hjulene i gang i et krevende år, og vært en nøkkelbrikke for å opprettholde god standard slik at raffineriet er bedre rustet til neste år. 

SLAGENTANGEN: Oljeraffineriet på Slagentangen i Vestfold. FOTO: ESSO NORGE

- I år kom vi helt til topps, noe som er veldig gøy! Vi har hatt flere år på pallen uten å få førsteplass! Magnus Veiby Pettersen har gjort en fremragende jobb som plassleder og motivator for resten av teamet her på Slagentangen. Siden han er i pappa-permisjon så har jeg akkurat steppet inn som vikar for han, sier Mathilde Skudem i IKM Inspection.

Andre og tredjeplass gikk til IBKA Norge og CBRE.

Kilde: Pressemelding fra IKM Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094