23948sdkhjf

Koronasmitte ved ny avdeling hos Aibel

To nye smittetilfeller ved Aibels verft i Haugesund øker bekymringen. De to nye tilfellene er avdekket ved en annen avdeling enn tidligere – nemlig i rørverkstedet.

- Dette gjør situasjonen for oss vanskeligere, sier verftsleder Ole Sandvik til Haugesunds Avis (HA). Han legger til at det for tiden liten aktivitet i avdelingen med færre enn 20 ansatte i karantene som følge av smitten. Det som er urovekkende er at man ikke vet om de to nye tilfellene stammer fra det tidligere utbruddet. Det kan smittesporingen kanskje gi et svar på.

Sandvik forteller til avisa at det vil alltid være noen felles kontaktpunkter, selv om man forsøker å holde verftets avdelinger atskilt nå under pandemien.

Frykten for nedstengning av verftet er der, men ikke noe verftsledelsen tenker daglig på. Hovedfokuset er å etterleve smittevernreglene.

De som har jobbet med «Njord Bravo»-prosjektet, hvor det tidligere var et utbrudd, og som har sittet i karantene, nærmer seg nå slutten på karantenetiden. De skal imidlertid testes før de kan gå ut av karantenen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109