23948sdkhjf

2020 ble et rekordår for Alutile Norge

Mange har slitt i koronaåret 2020, men for fasadeplate-leverandøren Alutile Norge i Haugesund endte fjoråret med rekordomsetning.

Fasadeplate-leverandører leverer fasadeplater av aluminium-kompositt, og platene får de fra Kina. Der har Alutile en stor fabrikk, og det kinesiske selskapet er verdens største leverandør av slike fasadeplater.

Mens mange bedrifter innen ulike bransjer har slitt som følge av koronapandemien, ble 2020 et svært godt år for Alutile Norge i Haugesund. Faktisk så godt at det ble satt omsetningsrekord med 28 millioner kroner. Med dette doblet selskapet omsetningen fra 2019.

– Økningen fra 2019 er dermed voldsom, og vi kan ikke forvente samme utvikling i år, men å fortsette den gode takten og holde nivået vi har opparbeidet oss, sier daglig leder Helge Gabrielsen til Byggeindustrien.

Perforerte plater Alutile

ALUMINIUM-KOMPOSITT: Alutile Norge leverer fasadeplater i aluminium-kompositt, og opplevde rekordår i fjor. FOTO: ALUTILE NORGE

Alutile Norge har hovedkontor i Haugesund, og avdelingskontor i Oslo. De har prosjekter over hele Norge, og skip ankommer både til Rogalandsbyen og hovedstaden med fasadeplater. Gabrielsen kan fortelle at de har planer om å ansette flere, og at de også snuser på det svenske markedet.

Det var for 11 år siden at selskapet ble startet i Norge, og det har i dag agenturet for fasadeplatene i Norge, Sverige, Danmark og på Island og Færøyene.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078