23948sdkhjf

Ingen Bygger’n-kunder smittet

Koronautbruddet hos Smith Stål, som spredde seg til Bygger’n i samme bygg, har ikke ført til smitte blant kundene i butikken.

Det skriver Dagbladet.

Smitteutbruddet ved Smith Stål kunne lett spredd seg utover i Trondheim ettersom en ansatt hos naboen Bygger’n hadde blitt smittet mens han var innom stålbedriftens lager i samme bygning. Dermed måtte flere kunder som hadde vært innom Bygger’n-butikken også teste seg. Til sammen var det ca 130 kunder som hadde vært innom byggevarebutikken på Heimdal i perioden 1. til 5.februar. Nå viser det seg at ingen av disse kundene ser ut til å være smittet.

- Vi har ingen informasjon som tilsier at noen av de 130 kundene har testet positivt etter besøk hos oss, opplyser adm. direktør Arne Reinertsen i eierselskapet E. A. Smith til Dagbladet.

Etter planen skal både Smith Stål og Bygger’n åpne igjen denne uka da det viser seg at alle i både Bygger’n og Smith Stål nå er friskmeldte.

Til sammen var det 27 ansatte i stålbedriften som ble smittet av koronaviruset, sannsynligvis med den britiske muterte varianten.

E. A. Smith eier både Smith Stål og Bygger'n, som holder til i samme bygg på Heimdal i Trondheim.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078