23948sdkhjf

Stål-bedrift går ut mot virus-rykter

Adm. dir. Arne Reinertsen i E. A. Smith sier til avisa Nidaros at han har fått telefoner om det var to av selskapets ansatte som nå er under etterforskning av politiet for å ha brutt isolasjonsreglene.

To arbeidere som jobber ved Smith Stål i Trondheim er under politietterforskning for å ha brutt isolasjonsreglene. Nå går E. A. Smith ut og sier at de to ikke var ansatt hos dem.

- De var ikke våre ansatte, og våre ansatte har fått anklager for å ha brutt isolasjonsreglene. Det har de ikke gjort, og vi beskytter våre ansatte mot slike anklager – anklager som de ikke har fortjent, sier Reinertsen til avisa Nidaros.

Smith Stål på Heimdal i Trondheim har hatt utbrudd av det muterte viruset, og det er nå 27 som har fått påvist smitte. Tidligere denne uka ble det klart at to personer er under etterforskning for å ha brutt isolasjonsplikten ved et hus i Trondheim. Disse er altså ikke ansatte hos Smith Stål, men innleid via et vikarbyrå. Byrået har vært benyttet til å sørge for arbeidere til armeringen ved bedriften.

Nå opplyser Reinertsen til Nidaros at Smith har brutt samarbeidet med vikarbyrået med umiddelbar virkning.

- Vi må være 100 prosent trygge på at deres ansatte overholder smittevernreglene, sier han, og legger til at han ikke har noen grunn til tro å at de har gjort noe galt.

Han kan også legge til at de to omtalte arbeiderne ikke har sittet i karantene med selskapets egne ansatte, og at selskapets egne ansatte ikke har brutt noen isolasjons- og karanteregler.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.144