23948sdkhjf

Smitte i nabobutikk – fikk trolig viruset hos Smith Stål

Butikken Bygger’n Heimdal i Trondheim har fått påvist koronasmitte. I samme bygg holder Smith Stål til, og personen har vært inne på deres lager, og trolig fått smitte med seg herfra.

For noen dager siden ble det kjent at flere arbeidere ved Smith Stål på Heimdal i Trondheim hadde fått påvist koronasmitte. Nå er en ansatt ved Bygger’n, som holder til i samme bygg som Smith Stål, også smittet av viruset. Man tror at personen er smittet med den britiske varianten.

Avisa Nidaros skriver at den personen som nå har fått påvist koronaviruset ved Bygger'n Heimdal har vært inne i arbeidshallen i E.A Smith, hvor smitten først ble påvist. De to bedriftene ligger ved siden av hverandre.

Det som gjør dette utfordrende er at personen som er smittet hos Bygger’n har vært i kontakt med mange mennesker i perioden personen har vært smitteførende. Kommuneoverlegen i Trondheim kaller derfor situasjonen for utrivelig.

Mange kunder har vært innom butikken i perioden 1. til 5. februar, og kommuneoverlegen ber folk teste seg. Bygger’n skriver i en pressemelding at de ber kunder om å gå i 10 dagers karantene – sammen med sin husstand.

Adm. dir. i E.A. Smith, Arne Reinertsen, sier til Nidaros at han er bekymret for de ansatte som nå er smittet av viruset. Han legger til at Bygger’n blir stengt inntil videre og til man har fått vasket ned butikken.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079