23948sdkhjf

Seismikkselskap sier opp alle ansatte

Seismikkselskapet Polarcus må si opp alle ansatte, fordi selskapets långivere har trukket støtten til pågående operasjoner.

Dette opplyser selskapet i en børsmelding tirsdag morgen. Det er ikke mer enn ei uke siden at selskapet varslet at det var brudd med lånevilkårene etter at selskapets långivere hadde gitt melding om at de ikke ville gi ytterligere utsettelser. Polarcus varslet da at långiverne tiltrådte pantet og kontroll over selskapets seismikkskip.

Den finansielle situasjonen i selskapet, som har avdeling i Oslo, gjør at alle ansatte vil bli varslet om oppsigelse «av deres arbeidsforhold», som det heter i meldingen.

Alle Polarcus’ seismikkfartøy er blitt bedt om å gå til sikker havn for å avslutte oppdragene sine. I meldingen skriver selskapet videre at de vil fortsette samarbeidet med långiverne for å avslutte nåværende drift.

Ifølge Dagens Næringsliv (DN) hadde Polarcus en gjeld på 416 millioner dollar ved utgangen av september 2020, og tapte de ni første månedene i fjor 37 millioner dollar før skatt.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078