23948sdkhjf

Lanserer ozonfri ionieringsmaskin som renser luften for virus

Dia Proff Norge AS tar inn patenterte OxySan i Norge, en ozonfri ioniseringsmaskin som renser luften for helseskadelige partikler og luftbårne virus - inklusiv covid-19.

 

-Dette er et unikt patentbeskyttet produkt for å eliminere – rense luft for helseskadelige partikler bla. virus (som covid-19), byggestøv, mikrostøv, asbeststøv, bakterier, lukt, røykskader og liknende, sier administrerende direktør hos importøren Dia Proff Norge, Carl Ronny Olsen.. Maskinene bruker ionisering,men helt uten bruk av Ozon, som er skadelig for mennesker over tid, men med dette systemet vil partikkelinnholdet reduseres med opptil 95 prosent, og med det være gunstig for alle som oppholder seg innendørs.

 

-Under ioniseringen fylles luften med positivt og negativt ladede ioner som gjør at skadelige partikler i luften klumper seg sammen, og deretter faller ned på bakken og blir der. Denne prosessen holder luften ren og er helt uten restprodukter, luktfri og helt ufarlig, forklarer Olsen.

 

OxySan kommer ifire4 ulike størrelser til forskjellige arealer. Det er et mobilt system, driftssikkert og enkelt i bruk.

-Vi i Dia Proff Norge AS tror i disse tider at OxySans maskiner vil bli godt mottatt i det norske markedet. Ettersom vi har en pågående pandemi som berører de fleste virksomheter i Norge, vil disse produktene være til stor glede for alle, da de eliminerer potensiell trussel som covid-19 luftbårne partikler, fortsetter Olsen.

 

I NORGE: Slik ser OxySans nye ozonfrie ioniseringsmaskin ut, som nå lanseres i Norge. FOTO: DIA PROFF

OxySans maskiner kan brukes i alle rom – i alt fra klasserom, skoler, kontor, møterom, kirker, kjøpesenter, sykehus, eldrehjem, hotell, restauranter, verksteder, anleggslokaler, kjølerom, matbutikker til private hjem.

OxySan ozonfri luftionisering fjerner:

  • Virus og bakterier i alle typer rom og lokaler hvor mennesker oppholder seg.
  • Alt støv som mikrostøv, kvartsstøv, betongsstøv skjærestøv og sveisestøv, samt lukt i luften på byggeplasser og verksteder.
  • Asbeststøv med lufte kanaler.
  • Røyklukt etter brann
  • Mugglukt og sopp problemer

OxySan er utviklet av det svenske firmaet Renluftsteknik. Siden 1982 har de utviklet produkter for å forbedre luftkvaliteten og løsninger rundt støv og lukt gjennom ozonfri ionisering. Under utviklingen av OxySan har materialet og produksjonsmetode vært viktig og maskinene kan resirkuleres til ca. 90 prosent.

Teknologien bak OxySan maskinene er ingen ukjent teknologi, men det som gjør disse til innovative maskiner er at OxySan er de eneste i sitt slag som leverer maskiner som er 100% ozonfri.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094