23948sdkhjf

Tronrud Engineering AS har fått ny samarbeidspartner

Tronrud Engineering AS har valgt SEW-EURODRIVE AS som samarbeidspartner, og i fellesskap skal bedriftene levere høyteknologisk intralogistikksystem til en gigantisk ny batterifabrikk.

Tronrud Engineering har gjennom kompetanse og fleksibilitet sørget for å bli en vesentlig leverandør til en av Europas største batterifabrikker. Dette skaper gode synergier for norsk leverandørindustri.

SEW skal leverer ny generasjon AGV som er skreddersydd for denne type applikasjon.

Prosjektleder, Cato Horten, hos Tronrud Engineering AS uttaler at dette er en viktig kontrakt for norsk landbasert teknologiindustri.

VIKTIG: - Kontrakten med SEW-EURODRIVE er viktig for oss, sier prosjektleder Cato Horten hos Tronrud Engineering. FOTO: TRONRUD ENGINEERING

- Dette er en bekreftelse på at vi innehar kompetanse til å vinne kontrakter i verdensmarkedet, sier han, og understreker også at det nære samarbeide med SEW har vært en viktig suksessfaktor.

Heidi S. Svensen, daglig leder hos SEW-EURODRIVE AS, er svært fornøyd med at bedriften har sikret seg kontrakten.

- Dette er en strategisk viktig ordre for oss, sier hun.

Tronrud Engineering er en ledende utvikler av automatiserte industriløsninger. Selskapet ble grunnlagt av Ola Tronrud i 1977 og har de siste 40 årene utviklet, produsert og levert innovative maskiner og utstyr verden over.

Med 150 ansatte lokalisert på Eggemoen, nordøst for Oslo, og 50 ansatte i Moss, bygger selskapet videre på visjonen om å være en pioner innen industriell automasjon. Dette gjøres gjennom verdiene respekt, kvalitet, ansvar, samarbeid og mot. Mottoet har siden 1977 vært «å gjøre idé til virkelighet».

SEW-EURODRIVE er en verdensledende aktør innenfor industriautomatisering, og leverer produkter og skreddersydde systemer til de fleste industrier. Selskapet er representert i 52 land med 82 montasjefabrikker, 17 produksjonsfabrikker og har i dag 18 000 ansatte. I Norge er selskapet lokalisert i Moss og Trondheim med montasjefabrikk, servicesenter, engineering- og salgsteam.

 

Kilde: Pressemelding fra Tronrud Engineering

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.188