23948sdkhjf

Subsea-messe utsettes til neste år

Verdens største subsea-messe -Subsea Expo – avlyses i år.

Årsaken til avlysningen er den dramatiske koronasituasjonen som verden og ikke minst Storbritannia opplever for tiden. Det er andre gang arrangøren Subsea UK avlyser og utsetter messen. Den skulle opprinnelig gått av stabelen i februar i år, men ble utsatt til mai. Nå melder arrangøren at den vil bli utsatt til 2022.

Ny dato for den tre dager lange messa og konferansen er satt til 22. til 24. februar 2022.

- Til tross for at vaksineringen er godt i gang, tilsier den den nye nedstengningen, økende smittetilfeller og de nye muterte virusvariantene at 2021 vil bli et utfordrende år. Det er ikke interesse blant våre medlemmer og andre i industrien for at Subsea Expo skal være en virtuell messe i år, så vi har tatt en vanskelige, men riktige beslutningen om å utsette messen til februar 2022. Da kan vi etter alle solemerker gjennomføre messen på en trygg måte både briter og andre tilreisende, sier Neil Gordon. Han er ansvarlig for Subsea Expo.

Det betyr at det vil være 16. gang messen vil arrangeres neste år – og ikke i år. Alle utstillere og sponsorer vil få overført sine bookinger og depositum-betalinger til neste år messe.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078