23948sdkhjf

Offshorefirma flyttet – ikke betalt for gammel husleie

Offshorefirmaet NLI Grenland flyttet fra Herøya Industripark for et par måneder siden til Trosviktbukta i Brevik. Nå mener utleier på Herøya at NLI Grenland ikke har gjort opp for seg for betaling av husleie.

Det skaper rabalder, skal vi tro Telemarksavisa (TA). Avisa skriver at NLI Grenland – som tidligere gikk under navnet Grenland Offshore Industri AS – ikke har gjort opp for husleia i sine gamle lokaler i Herøya Industripark. Det er utleier Siva Herøya som nå går rettens vei for å få pengene de mener de har rettmessig krav på.

NLI Grenland har ifølge TA slitt økonomisk i mange år. Selskapet slet med underskudd både i 2016, 2017 og 2018, men ting snudde i 2019. Da ble årsresultatet for bedriften med om lag 100 ansatte 5,9 millioner kroner, og omsetningen økte fra 173 millioner kroner i 2018 til 275 millioner kroner i 2019.

VIL HA HUSLEIEPENGER: Herøya Industripark mener at NLI Grenland skylder husleie, og tar nå kravet til rettssalen. FOTO: NLI GRENLAND

I november i fjor ble det kjent at NLI Grenland skulle flytte fra Herøya Industripark til Trosvikbukta i Brevik, hvor flere andre liknende bedrifter holder til. Men utleier i Herøya Industripark, hvor selskapet flyttet fra, mener at NLI Grenland ikke har betalt husleien de skylder.

I mai skal ifølge TA, partene møtes i retten. Avisa mener å vite at det kan dreie seg om flere 100.000 kroner i ubetalt husleie.

Forhandlingene skal foregå i Nedre Telemark tingrett.

TA har forsøkt å få partene til å kommentere saken, men ingen av dem vil gjøre det på nåværende tidspunkt.

 

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078