23948sdkhjf

Nordic Steel-leder årets ledertalent

Børre Lobekk, daglig leder i Nordic Steel, er kåret til årets ledertalent for 2020. Lobekk og hans ansatte overlevde oljeprisfallet, og går så det suser.

- Det er en ære å få hente en tittel som man får fordi selskapets prestasjoner har blitt anerkjent, sier Børre Lobekk til E24, etter at det ble kjent at han stakk av med prisen årets ledertalent 2020.

Årets ledertalent kåres av flere organisasjoner, deriblant E24 og NHO. Det er 12. gang prisen deles ut, og Lobekk (33) er vinneren for 2020. Til E24 sier Nordic Steel-lederen at han har vært heldig og er stolt over at han kan lede den flotte arbeidstokken ved bedriften.

- Alle fra de som er på arbeidspraksis og de som er lærlingen til fagarbeidere, administrasjonen og investorer, sier han til E24. Han understreker at dette er en til alle ansatte og hele selskapet.

Han sier videre til nettstedet at Nordic Steel har planer om å vokse videre i flere næringer og bransjer. En av styrkene til selskapet, og som har gjort at de har overlevd oljeprisfallet og gjort så det bra i etterkant er at selskapet har fått flere bein å stå på. Det leverer ikke bare til olje og offshore, men også til vei, infrastruktur og bygg og anlegg, i tillegg til oppdrettsbransjen og akvakultur.

Lobekk opplyser at han ikke har noen formell lederutdannelse, men har en generell studiekompetanse, teknisk fagskole, er byggmester og har fagbrev i salg, og kontor og administrasjonsfaget.

Han forteller videre at han er en genuint opptatt av de ansatte i Nordic Steel.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109