23948sdkhjf

Ytterligere permitteringer for Color Line

Regjeringen har innført nye, strenge smitteverntiltak foreløpig i to uker. Color Line har derfor besluttet å innstille MS Color Magic mellom Oslo og Kiel inntil videre.

Fra før er MS Color Fantasy tatt ut av trafikk på denne ruten. Den viktige godstransporten fra og til Norge blir ivaretatt med godsskipet MS Color Carrier mellom Oslo og Kiel, og SuperSpeed 1 og 2 mellom Kristiansand, Larvik og Hirtshals.

- De nye, nasjonale smitteverntiltakene som regjeringen innførte i dag 4. januar innebærer at selskapet må innstille dagens tilbud mellom Norge og Tyskland, sier konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line.

Med unntak av deler av cargo-virksomheten, blir i realiteten alle inntekter borte som følge av innstilte skip.

– Derfor ser Color Line seg dessverre nødt til å varsle permitteringer av ytterligere nærmere 500 ansatte i tillegg til de rundt 1 000 som allerede er permittert, sier konsernsjef Trond Kleivdal.

Det er etablert en god og konstruktiv dialog med relevante fagforeninger for ansatte på sjø og for virksomheten på land.

- Permitteringene vil kunne bli opphevet på kort varsel når myndighetene igjen tillater passasjertrafikk mellom Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, sier konsernsjef Trond Kleivdal.

Kilde: Pressemelding fra Color Line

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094