23948sdkhjf

Nytt blad Aas blir daglig leder

Halvard Aas går av som daglig leder for Aas Mek. Verksted. Inn kommer en ny generasjon Aas, nemlig Bjørn Magnar Aas.

Etter 40 år som daglig leder vil Halvard Aas nå overlate ledelsen til neste generasjon, men han vil fortsetter ved verftet med fokus på utvikling og salg av brønnbåter.

Bjørn Magne Aas trer inn i stillingen som daglig leder. Han har utdanning fra Handelshøyskolen BI og erfaring innen ledelse og økonomi fra forskjellige stillinger innen bedriften. Han er fjerde generasjon som går inn i lederrollen og han kjenner bedriften svært godt både gjennom verv i styret og som ansatt ved verftet fra 2008.

Det er stor aktivitet ved verftet og det har pr i dag åtte nye brønnbåter i ordreboken til en total verdi på tre milliarder. Verftet har utviklet seg godt gjennom mange år og eierne ser relativt lyst på fremtiden selv i disse korona tider., og det jobbes kontinuerlig med utvikling av nye design og tilpasninger i takt med behov og krav fra oppdrettsnæringen.

NY LEDER: Fjerde generasjon, Bjørn Magne Aas, blir ny daglig leder for Aas Mek. Verksted. FOTO: AAS MEK. VERKSTED

I en pressemelding takker styret i Aas Mek. Verksted AS Halvard Aas for den gode jobben han har gjort som daglig leder for bedriften i over 40 år, og den positive utvikling som har vært for verftet i denne perioden.

«Vi vil samtidig ønske Bjørn Magne lykke til i sin nye posisjon og arbeidet med å bringe verftet videre framover på en positiv og god måte sammen med sine medeiere og gode medarbeidere på verftet», heter det fra styret.

Kilde: Pressemelding fra Aas Mek. Verksted

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062