23948sdkhjf

Metall-bedrift kjøpt opp av svensker

Raufoss-bedriften VP Metall har fått nye svenske eiere.

Ifølge Oppland Arbeiderblad (OA) er det det svenske Lagercrantz Group som har kjøpt opp VP Metall, som holder til i Industriparken på Raufoss. Opplysningen kommer fram i en børsmelding fra det norske selskapet.

Raufoss-bedriften produserer eksplosjonsarmaturer for linjebyggere i Norden og Canada, og selskapet har for tiden 22 ansatte. Omsetningen ligger på om lag 40 millioner årlig.

– VP Metall vil styrke Lagercrantz’ posisjon og tilbud innen elektriske tilkoblingssystemer og elektrisk infrastruktur ytterligere. Det vil utfylle Lagercrantz største virksomhet Elpress og deres produktspekter, og vi ser et godt potensial i VP Metalls unike kunnskap innen implosive kontakter som en plattform for fortsatt internasjonal ekspansjon, sier Jörgen Wigh, administrerende direktør i Lagercrantz Group i en pressemelding som ble sendt ut i forbindelse med oppkjøpet.

SOLGT: Raufoss-bedriften VP Metall produserer eksplosjonsarmaturer for linjebyggere i Norden og Canada. Nå har svenske Lagerctantz kjøpt opp bedriften. FOTO: VP METALL

Tormod Bratberg i VP Metall er ganske sikker på at den nye svenske eieren vil være en god eier for Raufoss-bedriften i framtiden. Til OA sier han at VP Metall har stor tillit til Lagergrantz som en god eier, og at det vil være en rett eier i forhold til internasjonal ekspansjon i framtiden.

- Vi tror også oppkjøpet vil være med på styrke og fortsette vår produksjonsvirksomhet på Raufoss, sier Bratberg i en kommentar.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11