23948sdkhjf

PCS Stokke Stål AS får ny daglig leder

Stokke Stål har siden 2018 vært en del av PCS Group, og etter overtakelsen har selskapet vært i en fase med omstrukturering og mobilisering for ytterligere vekst. Det er Roy Rødningen som nå ansettes som daglig leder. Dette er en viktig brikke i utviklingen av selskapet.

«PCS Stokke Stål er svært glade for å ha kommet til enighet med Roy Rødningen og ser fram til hans inntreden i selskapet over nyttår», uttaler ledelsen i PCS Group

Rødningen, som tiltrer stillingen 4. januar, har lang fartstid som leder innenfor teknisk/produksjonsrelaterte industri-virksomheter. Han kommer nå fra stillingen som daglig leder ved Brevik Engineering og har bred erfaring som toppleder, blant annet i Aker Solution og National Oilwell Norway (Hydralift).

- Roy har ved flere tidligere anledninger bevist sin solide kapasitet innen videreutvikling av industribedrifter og vi er trygge på at han er rett mann til å lede PCS Stokke Stål inn i framtiden, sier leder for PCS Group Jøran Lufall.

NY LEDER: Roy Rødningen blir ny daglig leder i PCS Stokke Stål. FOTO: STOKKE STÅL

Den virkelige motoren i PCS Stokke Ståls planer for vekst er selskapets fantastiske nye lokaler på Borgeskogen i Sandefjord. Selskapet flyttet ved inngangen til 2020 all sin produksjon og administrasjon fra Sem til Borgeskogen. Anlegget har blant landets absolutt beste fasiliteter for effektiv og god drift, med stor takhøyde og svært god krankapasitet.

- PCS Stokke Stål vil bli en markant aktør innen stål og overflatesegmentet i årene som kommer med Roy Rødningen på laget», sier Lufall.

Nytt anlegg for overflatebehandling

På produktfronten har selskapet etablert egen avdeling for overflatetjenester med base i Vestfold. I tillegg har selskapet fått et godt samarbeid med OneCo SafeYards i Kristiansand, og er godt i gang med etablering av en egen avdeling der. Med ny samarbeidspartner og som en del av PCS Group har PCS Stokke Stål i dag blitt en leverandør med meget stor kapasitet innen både konstruksjonsstål, trapper/rekkverk, alle typer overflatebehandling og pulverlakk-tjenester.

- Sammen med de ansatte i selskapet gleder jeg meg til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle PCS Stokke Stål. Jeg ser mange muligheter til å utnytte de flotte fasilitetene som bedriften har tilegnet seg. Ved å styrke staben med ytterligere en person innen salg/forretningsutvikling skal vi utvikle nye forretningsområder innen stålkonstruksjoner og overflatebehandling samt utvide det geografiske nedslagsfeltet, sier påtroppende daglig leder, Roy Rødningen.

 

Kilde: Pressemelding fra Stokke Stål

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079