23948sdkhjf

Kleven med nytt oppdrag for Hurtigruten

Hurtigrutens ekspedisjonsskip MS Fram skal skifte ut ei stor mengde vindu, og Green Yard Kleven har fått oppdraget. Skipet er ventet til verftet i desember 2020. 

- Vi er glade for at Hurtigruten har gitt oss dette oppdraget. Slike oppdrag er viktige for å holde aktivitet og kompetanse ved verftet i ei krevende tid, sier Kjetil Bollestad, administrerende direktør ved Green Yard Kleven.

Flere oppgraderinger

Hurtigruten har benyttet koronapausen til vedlikehold og oppgradering av flere skip.

- Dette blir det andre oppdraget for Hurtigruten i høst. Vi har gjort ni ombygging på MS Vesterålen, som går fra kai samme dag som MS Fram kommer til verftet i Ulsteinvik. Vi takker for tilliten og det fortsatt gode samarbeidet med Hurtigruten, sier Bollestad.

I tillegg har både MS Roald Amundsen og MS Fridtjof Nansen fått utført arbeid på Kleven i 2020.

Spesialbygd for ekspedisjoner

Ekspedisjonsskipet MS Fram er spesialbygd for ekspedisjoner både i polare og andre eksotiske strøk. Skipet ble bygget i 2007, og har plass til om lag 200 gjester om bord. Oppgraderingen som skal skje ved Green Yard Kleven er siste del av oppgradering skipet har fått i 2020.

- Oppdraget passer godt inn i Green Yard Klevens strategi om å tilby et bredt spekter av tjenester innen ombygging, reparasjon, nybygg og resirkulering av alle typer fartøy ved skipsverftet i Ulsteinvik, avslutter Bollestad. 

 

Kilde: Pressemelding fra Kleven

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078