23948sdkhjf

Inngår nytt samarbeid

For å ytterligere styrke sin posisjon på det svenske og norske markedet etablerer nå SSAB og Bandstål AB et samarbeid får å skape økt kundeutnyttelse.

«I dagens intensive og omveltende forretningsliv er det behov for forskjellig kompetanse og ressurser. Her passer Bandståls fleksible og raske måte å arbeide på med kutting og spaltede produkter i tynnplater», skriver SSAB i en pressemelding.

- Vi har vært på jakt etter en samarbeidspartner for å ytterlige styrke vår posisjon på våre hjemmemarkeder og Bandstål passe godt inn i vår nettverk av distributører med ulik kompetanse, sier Matts Nilsson, som salgssjef for SSAB i Norge og Sverige.

«Med sin geografiske posisjon i Bångbro i Bergslagen - og virksomhet som et stålservicesenter - har Bandstål en lang tradisjon med bearbeiding, kundetilpasning og raske leveranser. Selskapet sørger for at kompetansen og industrihistorien føres videre på en god måte og samarbeidet borger for god leveranse til kundene»,heter det videre i pressemeldingen.

- Som stålservicesenter møter vi mange spesielle behov og er verdsatt både blant store og mindre kunder. Det er vår evne til å skape merverdi som vil være avgjørende for kunden – med alt fra standardkvaliteter til skreddersydde produkter i ståltyper med lang livslengde, sier eier av Bandstål AB, Torbjörn Nilson.

Langsiktighet

Avtalen er blitt til gjennom mange og intensive forhandlinger. Å begi seg inn i en ny relasjon stiller krav til gjensidig åpenhet, troverdighet og samarbeide. I tillegg til den tradisjonelle avtalen og kontrakten, har man også drøftet framtidige investeringer som skal danne grunnlaget for et langsiktig samarbeid mellom de to selskapene.

- Det er ikke gjort i en håndvending å få til en slik avtale, og nå når det er klart, håper jeg virkelig at vi skal til langvarig og lønnsomt samarbeid, fortsetter Matts Nilsson.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078