23948sdkhjf

Børre Lobekk tjente mest i Time kommune

Børre Lobekk, daglig leder i Nordic Steel, var den personen som hadde størst inntekt i Time kommune i fjor.

Det viser kommunens skattelister, som Jærbladet, har fått innsikt i. Inntekten til Lobekk var i 2019 på 18.830.802 kroner før skatt.

– Vi gjør det godt i Nordic Steel. Jeg er stolt over å lede et konsern med fantastiske ansatte, som har vært i god lønnsom vekst de siste årene, sier Lobekk til lokalavisa på Jæren.

Nordic Steel-sjefen er også den desidert yngste som står på listen over de 100 som tjente mest i kommunen i fjor. Lobekk er 32 år. I fjor fikk han prisen som årets vekstskaper i Time kommune.

Lobekk sier til avisa at Nordic Steel har inntatt en posisjon som ledende stålsenter der man klarer å skaffe store og viktige kontrakter, samtidig som man ivaretar eksisterende kunder.

Dette er også grunnen til at vi har klart oss godt gjennom koronakrisen, og fortsatt har en god og solid ordrereserve. Det er det viktigste jeg ønsker å si i forbindelse med dette, uttaler han.

NESTMEST: IKM-gründer Ståle Kyllingstad tjente nestmest i Time kommune i fjor. FOTO: IKM GROUP

IKM-gründer og -sjef Ståle Kyllingstad havner på en god andreplass over de som tjente mest i Time kommune i fjor med 12.425.734 kroner i inntekt før skatt.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.047