23948sdkhjf

Signerte stor-kontrakt

Dør-produsenten Rapp Bomek har signert en ny rammeavtale med bygg- og anleggsaktøren Optimera.

Dette går fram av en pressemelding fra Rapp Bomek.

– Vi er veldig fornøyde med denne avtalen. Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder over hele landet. Å få våre produkter inn her vil styrke vår posisjon i bygg- og anleggsmarkedet. Avtalen med Optimera viser at vår målrettede innsats for å sikre konkurransedyktige produkter på dører gir resultater, sier Bjørn Oset, salgssjef i Rapp Bomek i pressemeldingen.

I pressemeldingen skriver selskapet at de hele tiden jobber med å forbedre konkurranseevnen for å vinne nye kontrakter i bygg- og anleggsmarkedet.

- Vi har som ambisjon å være en av de største leverandørene på brann og sikkerhetsdører til byggevarehus i Norge, Sverige og Danmark. Våre kunder skal oppleve at Rapp Bomek leverer de beste produktene i tide og til konkurransedyktige betingelser, sier adm. dir. i Rapp Bomek, Kurt Kristoffersen.

BODØ: Rapp Bomek har hovedkontor i Bodø. FOTO: GOOGLEMAPS

Optimera er en av landets største aktører innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør. Selskapet har 200 utsalgssteder og 2000 ansatte. Omsetningen ligger på 12 milliarder kroner, og omfatter følgende virksomheter: Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og Monter.

Rapp Bomek på sin side har vært spesialleverandør av dører til spesielt oljebransjen, men også også til andre næringer. Selskapet, som har hovedkontor i Bodø, har 125 ansatte, og har vært i økonomisk trøbbel flere ganger de siste årene.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093