23948sdkhjf

Lagde verktøyvogner til Volvo Maskin

TESS Ski kunne ikke oppdrive de verktøyvognene Volvo Maskin forespurte. Nå har de levert 13 selvlagde vogner til kunden.

I 2018 fikk Bjørn-Erik Halvorsen og TESS Ski en forespørsel fra Volvo Maskin om verktøyvogner med integrert arbeidsbenk. Dette fantes ikke i sortimentet, men Bjørn-Erik begynte straks å tenke på muligheten for å tilvirke dette selv.

– Jeg fikk en idé om å utvikle en Polar verktøyvogn som vi har. Jeg visste godt hvordan jeg ville ha de og satte i gang Bård Olai Olssen på TESS Ski med å bestille inn litt forskjellige deler, sier Halvorsen, som til daglig er kundeansvarlig for blant annet Volvo Maskin.

Etter en tid med utvikling og testing, klarte de å lage en arbeidsbenk som kunden ble meget fornøyd med.

– Vi leverte første prøve på et arbeidsbord i 2019 og denne har fungert bra. Platen var av heltre eikeplate.

Vognene ble så godt mottatt at Volvo Maskin bestilte fire verktøyvogner til, som ble sendt til avdelingen i Drammen. Disse ble laget med en benkeplate fra SSG, med integrerte ledningsholdere.

Doblet ordren

Vognene var en suksess, og i høst kom en ny ordre på ytterligere åtte verktøyvogner til Volvo Maskin på Mastemyr, til en verdi av kr.400.000,-.

Bård og Bjørn-Erik satte i gang med å bygge suksessvognene, med ytterligere forbedringer: Skjult strømanlegg med stikkontakt i skap for effektiv lading av elektroverktøy, og en stikkontakt på utsiden for lading av PC eller lignende.

Det ble det også montert verktøyholdere på baksiden av vognen for oppheng av feiekost, spade og liggebrett.

– Ønsket og behovet til Volvo Maskin var en komplett arbeidsstasjon, og det har de nå fått.

Halvorsen kan ikke rose sin kollega nok etter suksessprosjektet.

– Bård Olai Olssen har vært helt fantastisk i dette prosjektet, og hver eneste vogn er laget med presisjon og nøysomhet.

Vognene ble levert onsdag 2. desember med trailer fra Ski.

 

Kilde: Pressemelding fra TESS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094