23948sdkhjf

Westcon Ølen: Ingen flere smittede

Etter å ha gjennomført massetesting, er det ingen nye smittede ved Westcon Ølen.

- Vi har fått svar på alle testene, både fra massetesting og nærkontakter. Alle var heldigvis negative, skriver HR-leder Gunnlaug Habbestad ved Westcon i en e-post til metalsupply.

Bakgrunnen for massetestingen var at en innleid arbeider ved Westcon Ølen brøt isolasjonsreglene, noe som medførte at 120 arbeidere ved verftet måtte testes. Nå er alle testene kommet tilbake med negativt resultat.

Fungerende ordfører i Vindafjord kommune sa at isolasjonsbruddet var alvorlig da det ble kjent. Kommunen er hardt rammet av koronaviruset, og fikk i løpet av sist helg seks nye positive prøver på covid-19. Siden 1. november er det blitt påvist 48 positive prøver, og siden pandemien startet er det 80 personer som har hatt smitte.

«Vi ser nå en uflating og nedgang i tallet på smittetilfeller, noe som kan bety at vi har nådd toppen ved dette utbruddet. Samtidig er det viktig at innbyggerne fortsetter den gode jobben med å følge de nasjonale og lokale rådene, slik at man hindrer eventuelt en ny oppblussing av utbruddet», skriver kommunen på sin hjemmeside.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062