23948sdkhjf

Bikket en milliard

Tirsdag 24. november blir stående som en milepæl i Aarbakkes historie. Da rundet nemlig selskapet på Jæren en milliard kroner i omsetning. Og det ble behørig markert.

Jærbladet var til stedet da Aarbakke kunne gå fra å være en million- til milliardbedrift. Litt før klokka 9 tirsdag morgen bikket konsernet en milliard kroner i omsetning, og en halvtime senere sto de fleste av de om lag 300 ansatte utenfor bygget og kunne glise bredt. Tre store flagg med påskriften «En milliard» og flere større kaker i kantina med samme påskrift vitnet om at gründeren Inge Brigt Aarbakke hadde gjort klart for en storstilt feiring av milliard-milepælen.

Aarbakke selv skal ha visst at milliard-milepælen ville bli nådd i løpet av 2020, men han visste ikke når, skriver Jærbladet videre. I fjor nådde omsetningen 940 millioner kroner, noe som var en sterk forbedring fra året før.

MILEPÆL: Inge Brigt Aarbakke satte i gang en storstilt feiring av milliard-milepælen nylig. FOTO: AARBAKKE

Dagen før den store markeringen sikret Aarbakke seg en ny kontrakt til en verdi av 11 millioner kroner. Han sier at november har vært en god måned, og at en milepæl som det å bikke en milliard kroner i omsetning er noe som det må være lov til å markere for alle ansatte – til tross for koronapandemi.

- Pandemien er den store stygge ulven, som også kan følge oss over i 2021, men akkurat i dag er det lov å glemme pandemien for en stakket stund, sier Aarbakke til lokalavisa.

Kommenter artikkelen (1)
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078