23948sdkhjf

Aker Solutions vant stor Equinor-kontrakt

Aker Solutions har sikret seg en vedlikeholds- og modifikasjonskontrakt for Equinor i Brasil.

Det skriver Aker Solutions i en pressemelding mandag morgen.

Vedlikeholds- og modifikasjonskontrakten dreier seg om tjenester som skal utføres ved Peregrino-feltet. Kontrakten er en avtale på fire år med mulighet for ytterligere to års utvidelse.

Kontrakten innebærer en betydelig utvidelse av et mer enn 40 år langt samarbeide mellom Aker Solutions og Equinor i Nordsjøen.

-Vi er svært glade for å ha bygget en så langt og sterkt samarbeid med Equinor. Sammen skal vi nå sørge for trygge og suksessfulle operasjoner i Brasil, og sammen skal vi finne lavkarbon-løsninger hvor dette er mulig, sier Linda Litlekalsøy. Hun er ansvarlig for elektrifisering, vedlikehold og modifikasjon i Aker Solutions.

Hun sier videre at Brasil er et marked hvor selskapet ser muligheter for ulike typer av leveranser. Selskapets strategi er å benytte seg av undervannsproduksjonsmuligheter i et land som styrer både lokal og internasjonal utvikling. I løpet av de senere årene har Aker Solutions vunnet flere subsea-kontrakter fra Equinor. Mye av utstyrene til disse prosjektene har vært produsert i Brasil. Dette gjelder for eksempel Johan Castberg, Troll og Breidablikk.

Verdien på kontrakten avhenger av hvor mye arbeid som vil være etterspurt av klienten. Ordrene vil komme inn når de blir bestilt.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11