23948sdkhjf

Stålbedrift gikk konkurs

Den norske avdelingen av SCM LTD i Estland og SCM Latvia LTD er konkurs.

Den norske avdelingen går under navnet SCM Norge AS, og har hatt sitt kontor i Fredrikstad. Nå melder Fredriksstad Blad (FB) at selskapet er konkurs. Det skjer etter en sund der selskapet har «ligget brtakk» og ikke har levert årsregnskap.

Ifølge FB ble etablert i Plankebyen i 2016, og omsetningen dette året lå på 2,4 millioner kroner. Selskapet hadde en gevinst på 180.000 kroner.

Nå er bobehandlingen etter begjæring om tvangsavvikling ferdig. SCM Norge leverte prefabrikkerte stålkonstruksjoner til byggebransjen.

Ifølge bobestyreren skal det ha vært et byggeprosjekt i Finnmark for to år siden som gjorde at selskapet fikk økonomiske utfordringer. Man fikk nemlig ikke betalt for jobben som ble gjort. Dette sammen med et dårlig samarbeid med selskapets regnskapsfører, førte til at selskapet ga opp driften her i landet.

Bobestyreren sier videre til avisa at boet har vært veldig stille uten pågang fra hissige kreditorer. Dette kan ofte være vanlig ved bobehandling etter konkurs, sier bobestyreren.

Kravene var på til sammen 785.100 kroner. Det var ingen ansatte i selskapet.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078