23948sdkhjf

Nor-Fishing-sted trues av konkurs

I flere år har Nor-Fishing vært avviklet ved Trondheim Spektrum. Nå kan messen ha vært arrangert for siste gang der. Årsak: Stedet er truet av konkurs.

Siden koronapandemiens inntog i mars i år har Trondheim Spektrum tapt 40 millioner kroner i tapte inntekter som følge av nedstengningen og forbud mot større forsamlinger.

Nå ber, ifølge NRK, Trondheim Spektrum, om krisehjelp for å overleve. Nor-Fishing skulle gått av stabelen i Trondheim Spektrum i august i år, men måtte avlyses grunnet koronapandemien, og messen ble holdt digitalt i stedet. Nå sier adm. dir. i Trondhiem Spektrum, Eva Annie Evensen, til NRK at situasjonen er at situasjonen er alvorlig.

– Vi kan bli nødt til å begjære oppbud, sier hun. Evensen har sendt brev til myndighetene og forklart den alvorlige situasjonen og samtidig bedt om kompensasjon for tapte inntekter. Hun frykter at det kan bli konkurs i løpet av våren hvis ikke selskapet får midler.

KONKURSTRUSSEL: Trondheim Spektrum trues av konkurs dersom de ikke får ekstra midler fra myndighetene. 

De to siste arrangementene som fant sted før koronanedstengningen var finalen i Melodi Grand Prix og Håndball-EM for herrer. Nå avventer de en avgjørelse på om Håndball-VM for damer kan gå som planlagt om noen måneder.

Flere større arrangementer – blant dem Nor-Fishing – er blitt avlyst de siste månedene, og flere arrangementer står for tur til å bli avlyst.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093