23948sdkhjf

Rapp Bomek ferdig med stor jobb

Brann- og sikkerhetsdør-eksperten Rapp Bomek har nylig ferdigmontert 24 dører på Goliat-plattformen.

Rapp Bomek i Bodø har vært i hardt vær flere ganger de siste månedene, men har vært reddet fra konkurs flere ganger. Nå har selskapet, som er spesialist på sikkerhetsdører til blant annet offshorenæringen, ferdigstilt en stor dørmontør-jobb for Vår Energi.

24 dører er blitt montert på Goliat-plattformen. Ifølge Avisa Nordland har bedriften fabrikkert, levert og installert til sammen 99 branndører på plattformen i to faser. Den siste fasen omfattet altså 24 dører. Det er snakk om utskifting av dørene på plattformen.

Jobben med å installere de 99 dørene fortsatte etter at Rapp Bomek tidligere i år inngikk en avtale om å fortsette å være leverandør av sikkerhets- og branndører for oljeselskapet. Avtalen innebærer service, vedlikehold og installasjon av branndører på Vår Energis olje- og gassplattformer.

– Service og vedlikehold av branndører er ekstremt viktig for å sikre at de fungerer optimalt og beskytter liv og verdier hvis det brenner. I Rapp Bomeks kampanje «Check – Repair – Replace», oppfordrer vi offshoreindustrien til å sjekke, reparere og eventuelt bytte eldre eller skadede branndører. Vår Energi har nettopp gjort dette for å sikre at plattformen Goliat og menneskene ombord er sikre hvis uhellet skulle være ute, Kurt Kristoffersen, som er adm. dir. hos Rapp Bomek til avisa.

Vedlikeholdsansvarlig hos Vår Energi, Odd A. Jørgensen uttaler at de er svært godt fornøyde med Rapp Bomeks profesjonelle holdning.

- Montørene har hatt høy arbeidsmoral, og vist svært god samarbeidsvilje med våre ansatte offshore. Vi ser virkelig fram imot et godt samarbeid videre, sier han til avisa.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079