23948sdkhjf

Står parat for Parat

Gjennom en såkalt «gentleman’s agreement» har Ålesund-selskapet Hydroniq Coolers den seneste tiden mottatt 11 ordrer på kjølesystem fra Parat Halvorsen AS, som er Norges største leverandør av damp- og varmeanlegg.  

– Parat Halvorsen bestiller tre til fire små kjølere nesten månedlig. Man kan godt si at vi alltid står parat for Parat, smiler Lars Elling Gloppholm, salgssjef for ettermarked i Hydroniq Coolers, som holder til på Ellingsøy utenfor Ålesund. 

Parat Halvorsen, som har hovedkontor i Flekkefjord i Agder, lager industrikjeler og skipskjeler som produserer varmtvann eller damp som blant annet brukes til produksjon av næringsmidler, melkeprodukter, isopor, i skip og til oppvarming av leiligheter og store næringsbygg. 

Når industrikjelene har overskuddsdamp, må dampen dumpes for å ta ned trykket på anlegget. Det er her rørkjølerne til Hydroniq Coolers kommer inn i bildet. Dampen pumpes inn gjennom Hydroniq Coolers’ rørkjøler for å kjøle ned dampen ved hjelp av saltvann eller ferskvann. 

– Hydroniq Coolers er nok mest kjent for å levere kjølere til alt som flyter på havet, men faktum er at vi har levert våre rørkjølere til landbasert prosessindustri i flere tiår. Leveransene vi regelmessig gjør til Parat Halvorsen er et godt eksempel på dette, sier Lars Elling Gloppholm.  

Hydroniq Coolers leverer rørkjølere med designtrykk opp til 50 bar, avhengig av størrelse. Alle varmevekslere er hydrostatisk trykktestet og leveres med et trykksertifikat. Selskapet tilbyr mer enn 200 standardmodeller av rørkjølere med kjøleflater fra 0,2 til 200m2. 

 

Kilde: Pressemelding fra Hydroniq Coolers

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.097