23948sdkhjf

Vard-selskap solgt

Ingen mister jobbene sine når Trosvik Maritime nå tar over Vard Offshore Brevik.

Dette går fram av pressemelding fra Trosvik Industri AS, og som Telemarksavisa har fått tilgang til.

I meldingen heter det at «Vard Offshore Brevik er en god og sunn bedrift, hvor dyktige ansatte i fellesskap har skapt stabile resultater og en bred kundeportefølje. VARD har hatt et mål om å bidra til at ny aktivitet kan etableres i Brevik etter at verftsaktiviteten måtte legges ned».

Avisa skriver at Vard i noen tid har arbeidet i samarbeid med lokale gründere for å finne en best mulig løsning for verftet.

-Vi er glade for at den energiske gjengen i Trosvik Maritime er klar for å ta kollegaer i Vard Offshore Brevik med på sine spennende framtidsplaner, og vi ønsker både selskap og ansatte lykke til., sier Fredrik Mordal Hessen, Deputy General Manager i VARD i meldingen.

Det var i 2019 at lokale gründere etablerte Trosvik Maritime, og målet med etableringen var å skape lokal sysselsetting med fokus på grønn teknologi og produkter innen maritim industri, havbruk og fornybar energi.

Trosvik Maritime kjøper Vard-bedriften slik det er i dag, og det betyr alle de ansatte vil fortsette å jobbe i selskapet.

Ifølge Telemarksavisa har Vard Offshore Brevik 52 ansatte og en historie som strekker seg 50 år tilbake i tid. Selskapet utfører større mekaniske oppdrag med stål- og rørkonstruksjoner til prosessindustrien, offshore og maritim industri.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.156