23948sdkhjf

Permitterer ytterligere 400

Color Line reduserer kapasiteten og legger MS «Color Fantasy» til kai grunnet koronapandemien. Det innebærer at ytterligere 400 ansatte i selskapet blir permittert.

Gjenåpningen av samfunnet etter covid-19 vil ifølge myndighetene ta tid, og smittesituasjonen både internasjonalt og nasjonalt er fortsatt svært krevende. Mot denne bakgrunnen har Color Line besluttet å redusere kapasiteten mellom Oslo og Kile. Fra 4. november vil MS «Color Magic» seile i en tilpasset fartsplan med gods og passasjerer. Passasjerene vil være om bord under hele reisen uten å gå i land i Kiel. Ilandstigning vil først skje ved retur Oslo.

MS «Color Fantasy» legges til kai inntil smittesituasjonen og myndighetspålagte reguleringer blir endret. Den viktige godstrafikken sikres med «Color Magic» og fraktskipet MS «Color Carrier» mellom Oslo og Kiel, og med MS «SuperSpeed 1 og 2» mellom Hirtshals, Larvik og Kristiansand.

– Reduksjon av kapasitet er dessverre nok en gang nødvendig, og det er avgjørende at regjeringen og Stortinget stiller opp med kompensasjonsordninger både i høst og til neste år, sier konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line. Tiltaket der «Color Fantasy» tas ut av trafikk vil dessverre innebære at ytterligere 400 ansatte vil bli permittert.

Color Line er i dag det eneste rederiet i den internasjonale passasjer- og godstransporten mellom Norge og utlandet med skip i norsk skipsregister, norsk eierskap og med norsk hovedkontor. Color Line har gode rutiner for smittevern, og selskapet er det første i Norge som er blitt verifisert av DNV GL for rederiets systemer knyttet til håndtering av smittevern om bord på skipene og på terminalene.

Kilde: Pressemelding fra Color Line

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094