23948sdkhjf

Technip-ansatte pusset opp den lokale idrettshallen

Laagendalsposten skriver at om lag 40 maling gikk med da ingeniører ansatt i TechnipFMC i sølvbyen jobbet dugnad i Kongsberghallen.

En halv arbeidsdag brukte de 10 systemingeniørene på å male ulike vegger i ishockeyhallen i Kongsberghallen.

Lokalavisa på Kongsberg skriver at det ikke er første gang ansatte i TechnipFMC tar en dugnad for lokalmiljøet i byen de holder til i. Det er nærmest blitt en tradisjon de senere årene.

- Dette er vår måte å bidra i lokalsamfunnet på, sier systemingeniør Herdis Lia. Hun er selv hockeymamma til en i Kongsberg Ishockeyklubb, og visste dermed at det var behov for et malingstrøk i hallen.

Det er tøft for idrettslaget på Kongsberg fordi på grunn av koronaen. De får ikke noe tilskudd, fordi de er en stiftelse og faller dermed mellom to stoler. Ikke rart at klubben derfor satte pris på å få hjelp fra 10 ingeniører ved TechnipFMC.

– Arbeidsgiver drar nytte av at ansatte har barn som har gode fritidstilbud på kveldstid. Idretten spiller en viktig rolle i lokalsamfunnet og det ønsker vi å støtte opp om, sier Lia til lokalavisa. Og de ansatte er mer enn godt fornøyd med å kunne bidra til lokalsamfunnet.

Ordningen er sånn at hver avdeling ved TechnipFMC velger et prosjekt de vil stå for.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.099