23948sdkhjf

Går av som konsernsjef etter 22 år

Etter nesten 22 år i stillinga går Gunvor Ulstein av som konsernsjef i Ulstein Group. Gunvor har gjennom denne perioden leia konsernet gjennom mange opp- og nedturar.  Cathrine Kristiseter Marti overtar.

Les også: Bruker 45 millioner på smitteverntiltak

- At jeg går av som konsernsjef, betyr ikke atj eg vil ha mindre engasjement for Ulstein. Som styreleder i Ulsmo (Ulstein Groups majoritetseier) og styremedlem i flere Ulstein-selskap, vil jeg fortsatt jobbe hardt for at konsernet skal utvikle seg og ha en levedyktig framtid, sier Gunvor Ulstein i en pressemelding fra selskapet.

- Ulstein er eit familieeid selskap. Når jeg nå har valgt å gå ut av den operative rollen, vil jeg i kraft av styrelederrollen i Ulsmo, og sammen med styreleder i Ulstein Group, Tore Ulstein, konsentrere meg om de mer langsiktige og strategiske mulighetene for konsernet og næringen. For at virksomheten skal fortsette å  være e attraktivt arbeidssted er det viktig å slippe til nye krefter, selv om det medfører endring i egen rolle. Jeg vil selvsagt være tilgjengelig for den nye konsernsjefen. Ut over dette har jeg ikke lagt noen planer, sier Ulstein

- Vi har alltid tilpasset konsernet etter markedet, og det skal vi gjennom kontinuerlig omstilling og utvikling fortsette å gjøre. Etter at vi tok oss gjennom omstillingen fra olje og gass og over i nye segment, satte COVID-19 oss på ny prøve. Dette gjeldre alle virksomheter uansett næring. Vi har tilpasset oss en ny hverdag og stadig endret regelverk, og det må vi regne med å  fortsette med inntil en vaksine er på plass, fortsetter hun.  

NY KONSERNSJEF: Cathrine Marti tar over som konsernsjef i Ulstein Group. Hun kommer fra stillingen som finansdirektør i konsernet. FOTO: ULSTEIN GROUP

Les også: Ulstein Verft starter utrustningen av cruiseskip

- Gunvor Ulstein er kjent som en kunnskapsrik og handlekraftig konsernsjef, og som styreleder vil jeg takke henne for hennes store engasjement og årelange innsats både i Ulstein og utenfor. Jeg ser fram til vårt videre samarbeid om utvikling av Ulstein, kommenterer Tore Ulstein. 

Han gikk ut av sine operasjonelle roller i Ulstein den 1. september 2020, for å konsentrere seg om de langsiktige strategiske mulighetene for konsernet sammen med Gunvor Ulstein. 

Cathrine Kristiseter Marti er nå ansatt som ny konsernsjef i Ulstein Group. Både avtroppende konsernsjef Gunvor Ulstein og styreleder Tore Ulstein er svært glade for at hun har tatt på seg jobben. Hun kommer frå stillingen som CFO/finansdirektør i konsernet, en rolle hun har hatt de siste seks årene. Marti har en mastergrad i  økonomi frå Université Toulouse 1 Capitole/McGill University. Hun har i hele sitt yrkesliv jobbet innenfor den maritime næringen, og blant annet vært ansatt i Höegh Autoliners og i DnB Shipping & Offshore før hun kom til Ulstein. 

 

Kilde: Pressemelding fra Ulstein

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094