23948sdkhjf

Beste resultat noensinne

2019 ble et særdeles godt år for Aarbakke på Jæren. Selskapet var nær ved å omsette for en milliard kroner i fjor, samtidig som man har gjenetablert lønnsom drift.

Det skriver Jærbladet, som har fått tilgang til årstallene for 2019 for selskapet. Omsetningen i fjor endte på 937 millioner kroner, noe som nesten er en dobling av omsetningen året før da den endte på 527 millioner kroner.

«Samtidig har selskapet gjennom 2019 gjenetablert lønnsom drift, og styrket sin finansielle stilling gjennom økt aktivitet og tilstedeværelse internasjonalt», står det i selskapets årsrapport for 2019.

Driftsresultatet ble i fjor på 141 millioner kroner, mens resultatet før skatt endte på 129 millioner kroner.

Jæren-bedriften er en stor aktør som underleverandør til norsk og utenlandsk industri, primært mot olje- og gass-næringen.

KAN SMILE: Gründer Inge Brigt Aarbakke kan smile. Rekordår i fjor og god utvikling inneværende år er godt ha med seg. FOTO: AARBAKKE

Gründer Inge Brigt Aarbakke er ikke bare fornøyd med fjoråret. Også 2020 ligger an til å bli et godt år for selskapet, og man kommer til å runde en milliard i omsetning inneværende år. Ordreserven ser nemlig svært god ut.

Han sier til Jærbladet at målet er å produsere jevnt og beholde dagens arbeidsstyrke.

Lav oljepris og covid-19 kan imidlertid gjøre 2021 tøft, men selskapets finansielle stilling er mye bedre nå enn for eksempel ved oljeprisfallet i 2014.

I slutten av august i år kjøpte Westcon seg opp i selskapet og eier nå 50 prosent.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.253