23948sdkhjf

Ny leder i Endúr Sjøsterk AS

Mons-Ove Hauge er ansatt som ny daglig leder i Endúr Sjøsterk AS.  Hauge (50) tiltrer 1. oktober og overtar for Øyvind Risnes som har takket ja til ny lederjobb utenfor konsernet.

Mons-Ove Hauge har 30 års erfaring fra praktisk akvakultur, forskningsmiljø, produktutvikling, salg og administrasjon. Blant annet som daglig leder i den tidlige fôrflåte- og utstyrsprodusenten Ocea, som gründer og leder i ingeniør- og konsulentselskapet Head Energy AS. Han har også erfaring fra Nofima, Aquabyte, Servicebåt og nå de to siste årene som medeier og styreleder i Elax AS som blant annet står bak et nyutviklet bløggefartøy.

Konsernsjef Hans Petter Eikeland i Endúr ASA er veldig godt fornøyd med at Mons-Ove Hauge har sagt seg villig til å overta ansvaret for å videreutvikle Endúr Sjøsterk AS.  

- Dette selskapet har vært en suksesshistorie siden vi overtok det for godt og vel to år siden. I løpet av denne tiden har selskapet tredoblet omsetningen til nærmere 150 millioner i 2019 og sikret Endúr et solid fotfeste som en attraktiv leverandør til havbruksnæringen.  Nå får vi på plass en sterk og attraktiv lederkapasitet med et omfattende kontaktnett. Mons-Ove har den rette erfaringen og kompetansen som skal til for å sikre fortsatt vekst, slår Eikeland fast.

Mons-Ove Hauge, som er bosatt i Austevoll, er på sin side ikke i tvil om at Endúr Sjøsterk AS har store muligheter for å kunne forsterke sin posisjon som en ledende leverandør av betongflåter til oppdrettsnæringen.

- Selskapets har en kostnadseffektiv produksjon på egen lokasjon med dyktige medarbeidere som sitter på en omfattende erfaring. Jeg gleder meg til å videreutvikle Endúr Sjøsterk sine betongløsninger til å bli enda mere konkurransedyktige inn mot markedet både i Norge og på andre siden av Nordsjøen, sier Hauge.

Den nye lederen for Endùr Sjøsterk AS opplever plattformen for videre vekst som ytterligere styrket de siste månedene.

- Fusjonen med Oceano AS tidligere i sommer har bidratt til at Endúr-konsernet har styrket sin tilstedeværelse i havbruksnæringen. Nå har vi to spennende søsterselskap i ØPD og Installit AS som begge sitter på relevant kompetanse og kapasitet Endúr Sjøsterk vil kunne dra nytte av, sier Hauge.

 

Kilde: Pressemelding fra Endur Sjøsterk

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078