23948sdkhjf

Varsler permitteringer

Det er ikke lenge siden at Rapp Bomek ble reddet fra konkurs. Nå varsler ledelsen permitteringer.

Det er Avisa Nordland som skriver dette.

Adm. dir. Kurt Kristoffersen bekrefter overfor avisa permitteringene, og at man nå har begynt å informere de ansatte i selskapet.

– Vi som alle andre er berørt av korona og virusets ringvirkninger. Det blir noen permitteringer, men jeg vil ikke omtale det som noen krise, sier han til avisa.

Permitteringsvarslene kommer om lag et halvt år etter at Rapp Bomek ble slått konkurs. I mars kunne de ansatte imidlertid slippe jubelen løs igjen da flere gikk inn og tok over boet etter konkursen, og virksomheten kunne gjenopptas.

Bodø-selskapet, som omtales som en hjørnesteinsbedrift i Nordlandsbyen, leverer sikkerhetsløsninger for dør-, vindu- og veggsystemer.

Men det før var koronapandemien stengte ned Norge og store deler av verden.  Kristoffersen forteller at selskapet nå har god drift og leverer gode resultater – faktisk bedre enn forventet. Men koronapandemien gjør verdensøkonomien usikker.

Det er ikke klart hvor mange som kan bli permitterte og det heller ikke klart når permitteringene vil tre i kraft. Oppsigelser skal være uaktuelt.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078