23948sdkhjf

Rekordresultat for subsea-selskap

Det norske subsea-selskapet Reach Subsea, fikk et rekordresultat i andre kvartal i år.

Dette til tross for koronakrisen som herjet i Norge og verden for øvrig i perioden. Reach Subsea leverer ROV-, konsulent- og ingeniørtjenester til oljenæringen. Bakgrunnen for rekordresultatet er ifølge selskapet selv god prosjekthåndtering og høy utnyttelse.

I sin kvartalsrapport for andre kvartal skriver selskapet at resultatet før skatt ble på 28 millioner kroner, noe som er en øking fra fire millioner kroner i samme kvartal 2019. Også inntektene økte betraktelig – fra 181 millioner kroner i fjor, til 211 millioner kroner i andre kvartal i år.

Selskapet skriver i sin rapport at framtiden ser relativt lys ut etter å ha sikret seg 700 prosjektdager for resten av inneværende år, og at man foreløpig har sikret seg 350 prosjektdager for neste år.

I tillegg har Reach Subsea fått et gjennombrudd innen offshore vind i USA, fordi selskapet har sikret seg en stor undersøkelseskontrakt med Equinor for området offshore New England. Den kontrakten er inngått sammen med samarbeidspartner MMT Sweden.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078