23948sdkhjf

PG Flow Solutions leverer pumpesystem til Kårstø

Aibel har valgt PG Flow Solutions som underleverandør av et pumpesystem med sperrevæskesystem til Equinors K-Lab testanlegg på Kårstø i Rogaland.

Les også: ABB leverer 800 roboter til VW for produksjon av elbiler

 

Væskehåndterings- og pumpespesialisten PG Flow Solutions skal levere en høytrykks, twin screw væskeoverføringspumpe med frekvensomformer, lokale tetningspaneler og sentralt tetningssystem. Selskapet har ikke oppgitt verdien på kontrakten.

 

PG Flow Solutions skal styre prosjektet utfra selskapets hovedkontor i Sande i Vestfold. Arbeidsomfanget inkluderer design, produksjon, testing, inspeksjon, pakking, preservering og leveranse av pumpesystemene og tilhørende utstyr.

– Aibel har i snart et tiår demonstrert sin verdi som hovedentreprenør på K-Lab. Vi er derfor stolt av å bli valgt som underleverandør på det svært avanserte testanlegget. Vi har tidligere levert tilsvarende pumpesystemer til både K-Lab og P-Lab, som er Equinors forsknings- og testsenter på Herøya Industripark, så vi er godt kjent med de høye standardene som forventes av oss som selskap og produktene våre, sier Mark Tuinman, salgssjef - energi, hos PG Flow Solutions.

K-Lab er Equinors subsea testsenter, som ligger på Kårstø prosessanlegg i Nord-Rogaland. Det overordnede målet med testingen på K-Lab er å verifisere funksjonalitet og drift av undervannskompressorer. Kompressorene kjøres i sjøvann.

PG Flow Solutions tilbyr proprietære løsninger, systemer og produkter til bedrifter innen akvakultur, maritim næring, energisektoren og landbaserte prosessindustrier. Selskapets hovedkontor og –fabrikasjonsanlegg ligger i Sande i Vestfold.

 

Kilde: Pressemelding fra PG Flow Solutions

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.141