23948sdkhjf

Ordreboka er full

Til tross for koronapandemi er ordreboka til Fremek AS i Fredrikstad full.

Selskapet startet opp for tre år siden, og i fjor ble årsresultatet svært godt. Omsetningen har økt kraftig i løpet av de tre årene, ifølge Frediksstad Blad (FB).

Fremek AS overtok driften etter Walsøe mek. Verksted i 2017, og har siden dette jobbet som mekanisk verksted med fokus på stål, aluminium og syrefast. I fjor endte omsetningen på solide 4.251.000 – mot 2.498.000 i 2018 – altså en solid økning. I tillegg ble årsresultatet i 2019 635.000 kroner mot 250.000 året før. Avisa skriver videre at den kortsiktige gjelda er på litt over 1,2 millioner kroner. I tillegg er bankkontoen velfylt.

– Vi har bra med ordre, og vet ikke alltid hva dagen vil bringe. Vi jobber ikke med store ordre, så ofte blir dagen annerledes og lang fordi en kunde har et problem som må løses. Vi har mange gamle kunder, men det kommer også nye til, sier en av eierne, Petter Christoffer Andersen til FB.

Han sier at en av årsakene til selskapets suksess og framgang er at de gjør jobber som er spesialtilpasset kundens ønsker. I tillegg opplyses det at de har mange ordre, og at ordreboka er full, også i disse koronatider.

Bedriten har tre ansatte, hvorav to av dem jobber på gølvet. Sistemann gjør alt av kontorabeid i selskapet.

- Jeg håper at kundene våre finner oss pålitelige, at vi leverer til tiden og gjør en skikkelig jobb, sier Andersen avslutningsvis.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11