23948sdkhjf

Legger ned Oslo-kontor – 25 blir rammet

25 ansatte ved det britiske lete- og produksjonsselskapet Spirit Energys Oslo-kontor blir rammet når kontoret legges ned.

Etter å ha vurdert fram og tilbake siden april, har nå det britiske selskapet Spirit Energy bestemt seg for å legge ned sitt Oslo-kontor. 25 ansatte ved kontoret vil bli rammet.

Les også: Ber om å få slippe å seile langs kysten

Det er nettstedet enerWE som skriver dette. Selskapet har to kontorer i Norge, og hovedkontoret i Stavanger blir ikke berørt av nedskjæringene nå.

Kommunikasjonssjefen i selskapet forteller at de har hatt en tett dialog med de ansattes representanter, og at om lag to tredeler av de ansatte ved kontoret i Oslo har takket ja til en frivillig sluttpakke. En tredel blir med videre og overføres til kontoret i Stavanger. Dette betyr at ingen blir direkte sagt opp som følge av nedleggelsen.

Kommunikasjonssjefen understreker videre at Norge også i framtiden kommer til å være et satsingsområde for det britiske selskapet.

-Det er her de største investeringene blir gjort. Vi skal fortsette å lete etter olje og gass, gjennomføre utbyggingsprosjekter og produsere på norsk sokkel. Det betyr at det blir interessante oppgaver for mange i selskapet også i årene fremover, sier kommunikasjonssjef Tom Gederø til enerWE.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063