23948sdkhjf

– TESS har vært en viktig støttespiller

Bremnes Seashore og TESS har et godt og fruktbart kundeforhold. I februar 2019 inngikk selskapene en rammeavtale om forbruksmateriell som omfatter blant annet arbeidsklær, verneutstyr og verktøy.

– TESS hadde en proaktiv tilnærming som vi satte pris på, og vi fikk et godt kommersielt tilbud fra TESS. I tillegg har de lokasjoner i nærheten av våre avdelinger som Tau og Hardanger, så alle ting lå til rette for et godt samarbeid, sier innkjøpsleder digitalisering, Mikael Søgaard hos Bremnes Seashore.

HMS-sjef Silje Kathrine Alvsvåg følger opp:

– Vi fikk egentlig servert TESS på et fat, da avtalen ble forankret hos innkjøpsavdelingen. TESS har levert klær og utstyr til våre avdelinger som er i tråd med våre ønsker og behov.

-Har dere vært fornøyde med servicen og produktene fra TESS?

– Så absolutt. Siden september har vi hatt over 1400 transaksjoner, og i nærmere 80 prosent av tilfellene går ordrene digitalt og direkte. I de tilfellene det har dukket opp problemstillinger, har TESS vært raske på ballen og løsningsorienterte, svarer Søgaard.

– Ja, det har vi. Tilbakemeldingene fra avdelingene er positive. Det som har vært av klager er raskt håndtert. I tillegg er servicesentrene til TESS i nærhet til våre lokasjoner, som gjør at varene blir hurtig levert, fortsetter Alvsvåg.

Både Søgaard og Alvsvåg har hatt tett dialog med Njål Tvedt, som til daglig er KAM i Havbruk og Fiskeri-segmentet i TESS. Begge er fulle av lovord om sin kontaktperson.

– Jeg har hatt god kontakt med Tvedt siden starten av samarbeidet, og han er på ballen for å løse problemer når de oppstår. Som eksempel i koronatiden har vi vært sterkt avhengige av munnbind og annet smittevernsutstyr for å holde produksjonen i gang, da har han og TESS stått på og vært en viktig støttespiller for å innhente disse produktene i en sårbar tid, forteller Søgaard.

– Tvedt og de vi har hatt kontakt med fra TESS er raske til å finne løsninger og gir seg ikke før jobben er gjort, supplerer Alvsvåg.

Bremnes Seashore er blant verdens ledende leverandører av oppdrettslaks, med over 80 års erfaring innen virke. Selskapet driver 23 oppdrettsanlegg i ni ulike kommuner på Vestlandet.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094