23948sdkhjf

Takket av etter 47 år i TESS

Lars Sørli hadde sin siste arbeidsdag onsdag 10. juni, etter nøyaktig 47 år, én måned og åtte dager i TESS. Nå går 68-åringen inn i pensjonistenes rekker etter en imponerende karriere hos slangegiganten.

Det var 2. mai 1973 ble Lars Sørli ansatt i Teknisk Service.

Sørli startet sin karriere som daglig leder i Erling Hagen Eftf. i Lillehammer 2. mai 1973. I 1975 kjøpte TESS opp firmaet og Sørli fortsatte som daglig leder i det som ble hetende TESS Lillehammer. Denne stillingen hadde han frem til 2007, da flere avdelinger ble slått sammen til TESS Øst. Siden det har Sørli vært leder for innkjøp og logistikk i TESS Øst.

Makrell i gave Tirsdag 9. juni ble han feiret i lokalene ved TESS Hamar, og Jølberg kom for å takke for innsatsen. Jølberg hadde med seg en kjølebag og overrakte Sørli en selvfisket makrell. Helge Andresen takket av en kjempekollega og støttespiller. – Han har en stor lidenskap for tall og har vært en fin kar å samarbeide med, sier Andresen.

Blir vaktmester Siden kona fortsatt hadde ett år igjen i arbeidslivet, valgte Lars å fortsette i TESS ett år til. Nå flytter de fra Gausdal til Jessheim for å være nærmere sine tre barn. Men selv om han blir pensjonist, blir han ikke arbeidsledig med det første.

– Planen nå er å fungere som vaktmester for barna, så det blir nok å gjøre fremover, sier han og ser frem til en ny epoke i livet.

Kilde: TESS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093