23948sdkhjf

Emisjon godkjent

Kriserammede Kongsberg Automotive har av generalforsamlingen fått godkjent en rettet emisjon med et bruttoproveny på 700 millioner kroner.

Dette går fram av en melding fra selskapet mandag formiddag etter at generalforsamlingen var avholdt. Emisjonen med en bruttoproveny på 700 millioner ble godkjent av generalforsamlingen. Den rettede emisjonen innebærer at de skal utstedes sju milliarder aksjer til en tegningskurs på 0,10 kroner, ifølge meldingen.

I tillegg til denne emisjonen, skulle generalforsamlingen også ta stilling til et styreforslag om å gjennomføre en reparasjonsemisjon. Den foreslåtte fullmakten er begrenset til utstedelse av tre milliarder nye aksjer til tegningskurs 0,10 kroner, som er lik kurs som i den rettede emisjonen.

"Formålet med aksjeemisjonene er å avhjelpe den dramatiske innvirkningen på inntekt og kontantstrøm som koronapandemien har hatt og er forventet å fortsette å ha for selskapet", skrev selskapet i forbindelse med innkallingen til den ekstraordinære generalforsamlingen datert 22. mai 2020.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125