23948sdkhjf

Aker Solutions vant kontrakt i Mexico-gulfen

Det er Subsea 7 som har gitt Aker Solutions i oppdrag å legge 22 kilometer med dynamiske stålkabler for Murphy Exploration and Production Company i Mexico-gulfen.

I tillegg til å legge kabler inneholder kontrakten også å bidra med distribusjonsutstyr for å forbinde King’s Quay flåteproduksjonssystem (FPS) med Samurai, Khaleesi og Mormont dypvannsutvikling.

Kikng’s Bat Quay FPS vil være lokalisert 280 km sør for New Orleans i det som kalles Green Canyon-området i den amerikanske delen av Mexico-gulfen.

-Vi ser virkelig fram til å jobbe med Subsea 7 i en av de største utviklingsprosjektene i Mesico-gulften, sier Jonah Margulis, som er landansvarlig for Aker Solutions i USA. Han sier at de to selskapene har utviklet høyteknologisk samarbeid over tid.

Ingeniørarbeidet, designet og produksjonen av kablene og distribusjonsutstyret vil finne sted ved Aker Solutions fabrikker i Mobile, Alabama i USA. Arbeidet vil starte umiddelbart og ifølge planen skal kablene leveres i løpet av fjerde kvartal i år.

Kontrakten vil bli bokført som ordreinngang i andre kvartal i år.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125