23948sdkhjf

Må ansette flere under koronakrisen

Midt i disse koronatider ser North Sea Solutions seg nødt til å ansette flere.

Stikk i strid med de fleste andre bedrifter går North Sea Solutions bra – også under disse koronatider. En rekordleveranse sørger for at de nå må ansette flere, skriver Jærbladet.

North Sea Solutions har tradisjonelt levert produkter til oljenæringen. Men etter oljepriskrisen for seks år siden, har de satset i andre segment i tillegg Det er primært aluminiumsprodukter selskapet på Hå i Rogaland er spesialister på, og den seneste ordren til en totalentreprenør i Trondheimsområdet. Bedriften skal bygge et oppdrettsanlegg på land i Nord-Norge, og North Sea Solutions leverer 23 gangbruer og en kilometer med rekkverk i aluminium. Den første av tre leveranser til en verdi på fire millioner kroner allerede unnagjort.

Jærbladet skriver videre at selskapet i 2018 hadde en omsetning på litt over seks millioner kroner, og skriver videre at kundene kan plukke de beste egenskapene fra materialene svart stål (som har overflate som ruster), syrefast stål og aluminium. De to siste materialene lar seg enkelt kombinere, både under produksjonen og i ferdige produkt.

I dag er det gründeren Christopher Vold og Øyvind Mork med erfaring fra aluminiumsindustrien som driver selskapet. I dag deler olje og havbruk seg omtrent likt i størrelse i omsetning for bedriften.

Ifølge lokalavisa på Jæren designer selskapet sine egne produkter, og har så langt unngått permitteringer. I tillegg har kunder ikke kansellert ordre, og North Sea Solutions har derfor klart å bygge seg opp en god ordrereserve.

Etter sommeren vil det være 14 ansatte i bedriften- det er 10 mer enn for ett år siden. Vold og Mørk mener det å bygge stein på stein har gjort at selskapet i dag er i den situasjonen den er i.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094