23948sdkhjf

Brammer kjøper opp Geartech

Brammer AS og RUBIX-konsernet gjennomfører oppkjøpet av Geartech som en del av konsernets utviklingsstrategi. Geartech er en norsk distributør som er spesialisert innenfor gir, transmisjonsprodukter og elektriske motorer.

Dette skriver selskapene i en pressemelding.

Les også: Smøreoljeutslipp fra sjøvannspumper offshore

De er også nominert som «BEST» distributør for Bonfiglioli i Norge.

«Denne transaksjonen vil ytterligere styrke Brammers posisjon i det nordiske markedet innenfor elektromekaniske løsninger» heter det i pressemeldingen.

Geartech ble etablert i 1996. Selskapet har fem ansatte og lokaliteter på Bærums Verk utenfor Oslo. Årlig omsetning er på ca. 30 millioner kroner. De ansatte tar med seg teknisk produktkompetanse og et høyt servicenivå, sammen med sterke og langvarige kundeforhold. 

- Jeg ser frem til å jobbe med våre nye kolleger fra Geartech og fortsette utviklingen av Brammer og RUBIX i Norden. Geartech vil jobbe tett sammen med vårt engineeringsmiljø, og ta i bruk vårt lager og produksjonssenter i Helsingborg. Sammen med Geartech vil vi styrke vårt tilbud til industri, marine og offshore, sier daglig leder i Brammer Nordic, Frank Brodrick.

Trond Olsen, daglig leder i Geartech uttaler: 
- Vi ser store muligheter med denne sammenslåingen, og våre kunder vil få tilgang til Brammers kapasiteter slik at vi kan tilby enda bredere produktportefølje og sammensatte løsninger. En god match for begge selskaper.

Brammer AS er et nordisk selskap i RUBIX-gruppen med 105 ansatte og ca.380 millioner kroner i omsetning. Brammer ble etablert som Lønne i 1947, og har i over 70 år levert løsninger for den elektromekaniske drivlinjen til industri, marine og offshore. Brammer vil nærmere sommeren skifte navn til RUBIX.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094