23948sdkhjf

Stor digital-avtale for Kongsberg

Kongsberg Digital har signert en avtale med stort energiselskap for leveransen av programvare for sanntidsdatainnsamling og -visualisering, samt andre domenespesifikke tjenester.

Les også: Frykter at 20.000 jobber kan forsvinne

Avtalen er verdt 25 millioner dollar over de neste fem årene og inkluderer i tillegg et oppsidepotensiale på opp mot fem millioner dollar dersom kunden velger å utvide leveransen til samtlige installasjoner.

Avtalen dekker en portefølje med programvaretjenester som datainnsamling, visualisering og beslutningsstøtte. Disse tjenestene er bevist å muliggjøre sikrere, raskere og mer kostnadsoptimaliserte beslutninger gjennom integrering av sanntidsdata, historisk data og avanserte domenespesifikke algoritmer.

Løsningen muliggjør digital samhandling, problemløsning og preventiv beslutningsstøtte I sanntid, noe som øker operasjonell effektivitet og sikkerhet.

- Å redusere HMS-hendelser og minimere ikke-produktiv tid er til enhver tid øverste prioritet for våre kunder. Systemer som overvåker og analyserer data i sanntid kan øke treffsikkerheten, sikkerheten og effektiviteten i kritiske operasjoner. Denne kontrakten bekrefter etterspørselen etter denne typen løsninger i markedet, sier Geir Håøy, konsernsjef i Kongsberg Gruppen.

Les også: Fikk kontrakt – må ansette 32

Gjennom overvåking av rådata og løpende sanntidsanalyser, gir denne typen programvare operatøren økt situasjonsforståelse, muligheten til å forutsi og unngå potensielle problemer og øke effektiviteten i driften.

- Sanntidsdataovervåkning gir operatører innsikt i kritiske prosesser, noe som gir betydelig økt kontroll og stabilitet i driften. Vi ser frem til å jobbe sammen med kunden for å realisere verdien i deres data, sier Hege Skryseth, administrerende direktør i Kongsberg Digital.

Tjenestene skal leveres av Kongsberg Digital over fem år. Grunnet hensyn i kontrakten kan ikke navn på kunde og produkt gjøres offentlig kjent.

 

Kilde: Mdlding fra Kongsberg Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.119