23948sdkhjf

Slutter etter 48 år i TESS

For 48 år siden gikk Kari Støckert for første gang inn dørene i TESS. Nå forlater hun bedriften for å bli pensjonist.

48 år i samme selskap er ikke hverdagkost, men for Kari Støckert har det vært hverdagen siden 1972. Da begynte i Teknisk Service, som selskapet het den gang.

– På den tiden husker jeg vi regnet ut og fakturerte alt for hånd. Så stemplet vi fakturaen med teksten; Om De betaler fakturaen innen gitt dato, får De to prosent ekstra rabatt, minnes Støckert.

Siden 1972 har hun innehatt stillinger som kontordame, sekretær, kundeansvarlig og kundeveileder ved TESS as og TESS Drammen.

Torsdag 30. april var hennes siste dag i TESS.

- Føles det vemodig at reisen gjennom nesten et halvt århundre i TESS nå er over?

– Klart det er vemodig å slutte etter så mange år, og jeg har mange gode minner fra alle min tid i TESS. Mange flotte kolleger som jeg har satt og fortsatt setter stor pris på.

Kari vurderer å ta opp orienteringskart nå som pensjonisttiden skal fylles med annet enn TESS.

SLUTTER: Kari Støckert slutter i TESS etter 48 år. FOTO: TESS

– Jeg vet ikke om jeg husker hvordan jeg bruker kompass lenger, med det finner jeg vel ut når jeg har gått meg bort, sier Kari i den muntre tonen hun er så kjent ved.

Hun har en positiv holdning til pensjonisttilværelsen, men regner med at savnet av kollegene og TESS alltid vil være der.

– Livet mitt har blitt til mens jeg har gått, så da regner jeg med at det fortsetter. Nå skal jeg først nyte sol og sommer, så vil jeg nok savne TESS ekstra mye når høsten kommer.

 

Kilde: TESS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094