23948sdkhjf

Sikret seg fortøyningskontrakt i Brasil

Yinson har tildelt Incus-eide Scana Offshore AS en kontrakt på levering av et fortøyningssystem til FPSO Anna Nery-prosjektet.

Leveransen består av forankringsutstyr som kjettingstoppere, jekker og vinsjer. FPSO Anna Nery blir konvertert i Qidong, Kina. Integrering av fortøyningssystemet vil bli utført på verftet.

Dette er Scana Offshores tredje kontrakt på fortøyningsutstyr til Yinson.

Selskapet har de siste årene jobbet tett med Yinson for å utvikle robuste og kostnadseffektive fortøyningsløsninger. Dette er den første forankrings kontrakten til en brasiliansk FPSO og et viktig gjennombrudd for selskapet.

- Selskapet har signert to store forankringskontrakter mot to ulike segment de siste ukene, mot flytende havvind og sistnevnte mot offshore. Vi er aktive i flere segment, noe som gir oss en god spredning i flere bransjer. I tillegg har vi et bra fotfeste innen forankring til havbruksnæringen, dette gir sekskapet områder for videre vekst, kommenterer en fornøyd konserndirektør i Incus Investor, Styrk Bekkenes.

FORNØYD: Konserndirektør i Incus Investor, Styrk Bekkenes, er fornøyd med at Scana Offshore har sikret seg kontrakter i Brasil. FOTO: INCUS INVESTOR

- Kontraktene smaker ekstra godt i disse dager hvor både koronasituasjon og lav oljepris preger oss alle, fortsetter Bekkenes.

FPSO Anna Nery-prosjektet starter umiddelbart.

 

Kilde: Pressemelding fra Incus Investor

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109