23948sdkhjf

Historisk resultat for Myklebust

For første gang siden 2014 kan Myklebust Verft se tilbake på et år med lønnsomhet.

Det går fram av en pressemelding fra selskapet.

Regnskapet for 2019 endte med et solid driftsresultat på 32,3 millioner kroner, noe som gir en historisk høy driftsmargin 8,5 prosent. Naturlig nok etter en slik periode kommer resultatet godt med i jobben med å gjenoppbygge soliditeten i selskapet, noe som ikke minst er viktig i arbeidet med å sikre nye kontrakter, heter det i pressemeldingen.

Det gode resultatet kommer fra gjennomføringen av 38 prosjekt innen fiskeri, offshore og andre arbeidsbåter. Det ble dokket 25 fartøy og dokkutnyttingen var rekordhøy med 302 dokkingsdøgn. Alle kunder og prosjekt ga sine respektive bidrag til resultatet.

– Kundelojaliteten for 2019 ble på hele 86 prosent, og dette er ett av våre viktigste mål i den daglige driften på verftet, sier daglig leder Inge-Jonny Hide.

- Lykkes vi med å gjøre godt arbeid så er det enklere for kunden å velge oss senere, fortsetter han.

AKOFS Offshore, Island Offshore og Sanco Shipping var de klart største kundene ved verftet i 2019 målt i tallet på fartøy eller omsetning.

-I tillegg til stor innsats frå våre egne ansatte, har vi også en rekke leverandører som gjennom sine daglige leveranser til våre prosjekt har gjort sine viktige bidrag til et godt 2019-resultat. Av større kontrakter i 2019 var selvsagt ombyggingsoppdraget på AKOFS Seafarer og kontrakten på ny brønnbåt til Sølvtrans, inngått henholdsvis februar og juni, avslutter den daglige lederen i pressemeldingen. 

 

Kilde: Pressemelding fra Myklebust verft

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093