23948sdkhjf

ONS kan bli avlyst

Norges største oljemesse, ONS, skal etter planen arrangeres i slutten av august. Men nå varsler arrangøren at hele messen kan bli avlyst.

Det er Energi24, som skriver dette. E24 er mediepartner for ONS. Ifølge nettstedet skal det ha blitt sendt ut en e-post til utstillerne på årets messe, der det går fram at ONS 2020 kan bli avlyst på grunn av «myndighetenes korona-tiltak», som det heter i mailen.

ONS skal etter planen ta til 31. august i Stavanger og vare til 3. september. I e-posten heter det videre: «På nåværende tidspunkt er det vanskelig å vite i hvilken grad ONS 2020 vil bli påvirket av Covid-19-utbruddet. Men ONS-stiftelsen har besluttet at det likevel er nødvendig å informere alle utstillere om mulige konsekvenser. Du er herved formelt varslet om at Stiftelsen ONS kan bli tvunget til å avlyse ONS 2020 som et resultat av pandemien», skriver ONS i brevet.

Kommunikasjonsdirektør Maiken Ree i ONS sier til Energi24 at e-posten ikke bekrefter kansellering, men at dette kan bli en mulig konsekvens. Det er også slik at ONS i så tilfellet vil anse situsjonen som en force majeure. Om utstillerne vil få refundert påmeldingskostnadene sine er noe ONS må ta stilling til dersom en kansellering blir en realitet, ifølge Ree.

Ifølge ONS’ egen nettside er det nå om lag 400 utstillere som er påmeldt til ONS i august.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062